Hunder som ikke er med oss lenger:

Skogbjørnen`s Herlige Herbina- "Bina" Født: 8/11-00

Bina forlot oss i oktober 2010. Bina ble nesten 10 år gammel, hun var forholdsvis sprek tiltross for sin alder og at hun i mange år hadde levd med kronisk svikt i bukspyttkjertel. Hun døde av kreft i livmor.
Vi vil alltid minnes Bina sin arbeidslyst og selvstendighet, og hvor trygg og tålmodig hun var.
Nå passer hun på Vesla og gir henne varme og ly når hun trenger det.

 

 

Nyheter

Se siste nytt her...

 

 

 

Kennel Preclaro

 

 

Preclaro's Bebè, "Vesla"   Født: 8/8-09

Vesla forlot oss i oktober 2010,kun en uke etter at vi mistet Bina, etter et år med flere operasjoner der vi aldri kom helt i mål. Vesla var en fighter på alle måter, hun er en type hund vi vet vi aldri kommer til å møte igjen, og vi vet vi alltid kommer til å savne henne. Hun satt dype spor etter seg i løpet av sitt korte liv.
Vi er veldig glade for at vi ble kjent med henne, til tross for mange timers arbeid med hennes helse og mye frustrasjon over å ikke lykkes.

 

Abstras Celina, "Cell"  Født: 19/12-98

Celina forlot oss i juni 2007, etter en kort periode med sykdom. Hun fikk svikt i bakparten som etter utredning viste seg å skyldes både prolaps og forkalkninger, og i tillegg hadde hun kreft i ryggraden.
Hun var en omplasseringshund som Ken overtok da hun var noen år gammel og hadde fått mange negative erfaringer i sitt liv. Hun var en usikker og utrygg hund som ble en flott og sosial hund.