Om oss

Kennel Preclaro er et lite oppdrett av dvergschnauzer sort/sølv.

 

De to-bente bak Kennel Preclaro er Hilde Myrland Pettersen og Ken Myrland Pettersen. Vi har mange års erfaring med hund, og erfaring med ulike raser. Raser vi har hatt foruten dvergschnauzer og newfoundlandshund, er blandingshund, schæferhund og riesenschnauzer. Etter en stund med bare store hunder ønsket vi oss en liten hund i tillegg til de store, og valget falt på dvergschnauzer. Dette er en hund som passer oss utmerket, da den på tross av at den er liten i størrelse, er robust, utholdende og har arbeidslyst. Og i tillegg hadde vi god erfaring med denne rasen fra tidligere, da vi har vært ”feriehjem” for en dvergschnauzer hann i flere år.

 

Vi er begge utdannet instruktører ved Lundqvist Hundeskole. Og vi trener våre hunder kun med positive metoder, vi ønsker at våre hunder skal ønske å jobbe sammen med oss og at vi fungerer som et team. Våre hunder deltar på en rekke utstillinger, men først og fremst er de familiehunder og turkamerater.

 

Vi ønsker å avle frem hunder som i tillegg til å ha et bra eksteriør, er velfungerende familiehunder og har arbeidslyst. Vi legger vekt på å ta vare på dvergschnauzerens strie pels og at rasen skal være en stødig hund mentalt.

 

Her kan du se hva vi bruker tiden på foruten våre egne hunder: www.binas.no

 

 

 

 

 

Nyheter

Se siste nytt her...

 

 

ultrices posuere cubilia Curae;
Nulla nunc. Donec vel augue

Kennel Preclaro